Σάουθγκεϊτ: «Κάθε φορά που διαλέγω εντεκάδα, διαπράττω ένα έγκλημα»

Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» τόνισε πως δεν είναι εύκολο για αυτόν να διαλέξει τους παίκτες που θα αγωνιστούν κάθε φορά στους αγώνες λόγω της μεγάλης ποιότητας του ρόστερ αλλά και του ανταγωνισμού μεταξύ των παικτών.



Σάουθγκεϊτ: «Κάθε φορά που διαλέγω εντεκάδα, διαπράττω ένα έγκλημα»

Η Αγγλία υποδέχεται την Ουγγαρία την Τρίτη το βράδυ (12/10, 21:45) στο Γουέμπλεϊ ενόψει της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται να φέρει πίσω στην ενδεκάδα τους βασικούς παίκτες, μετά το ροτέισον που έκανε απέναντι στην Ανδόρρα στη νίκη του Σαββάτου με 5-0. Ωστόσο, στις δηλώσεις του, ο Άγγλος τεχνικός υπογράμμισε τη δυσκολία που έχει κάθε φορά που πρέπει να διαλέξει την ενδεκάδα του, παρομοιάζοντας με έγκλημα κάθε φορά που αφήνει κάποιον παίκτη εκτός.

«Έχω πονοκέφαλο και διαπράττω έγκλημα κάθε φορά που διαλέγω την ομάδα. Έχουμε ισχυρό ανταγωνισμό για τις θέσεις. Είναι σημαντικό οι παίκτες να γνωρίζουν την αξία τους και πως μπορούν να βοηθήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάουθγκεϊτ.

Στράτος Μαρίνος