Ο Ράσφορντ επέστρεψε και σκόραρε σε φιλικό με τη Γιουνάιτεντ!

Στον πρώτο του αγώνα, έστω και ανεπίσημο, μετά το EURO 2020, ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε δίχτυα και μάλιστα δύο φορές, στο φιλικό αγώνα απέναντι στη Μπλάκμπερν Ρόβερς, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά το χειρουργείο.



Ο Ράσφορντ επέστρεψε και σκόραρε σε φιλικό με τη Γιουνάιτεντ!

Ο Μάρκους Ράσφορντ επέστρεψε στις προπονήσεις πριν από λίγες ημέρες έπειτα από το χειρουργείο στον ώμο του και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει, στον πρώτο του αγώνα μετά το EURO 2020.

Σε φιλικό αγώνα, κεκλεισμένων των θυρών, απέναντι στη Μπλάκμπερν, ο Άγγλος επιθετικός βρήκε δίχτυα δύο φορές και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε μία άνετη νίκη με 3-0.

Ο Ράσφορντ ξεκίνησε τον αγώνα στο αρχικό σχήμα και τα πρώτα δείγματα ήταν αρκετά ενθαρρυντικά. Ο 23χρονος μοιάζει αρκετά έτοιμος για να επιστρέψει στους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη και στην επόμενη αγωνιστική, εκεί που οι «κόκκινοι διάβολοι» αγωνίζονται απέναντι στη Λέστερ στο Κινγκ Πάουερ.

Ο προπονητής του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είχε δηλώσει πως δεν θα ρισκάρει να χρησιμοποιήσει τον Άγγλο άσο πριν να είναι 100% έτοιμος, ωστόσο, η θέληση του Ράσφορντ να φορέσει και πάλι την φανέλα της Γιουνάιτεντ δεν κρύβεται.

Στράτος Μαρίνος