Λουκ Σο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βελτιώσει τη νοοτροπία της ομάδας»

Ο Λουκ Σο, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC, μίλησε για την επιρροή του Πορτογάλου αστέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αυτοπεποίθηση που έχει μεταφέρει στο σύλλογο.



Λουκ Σο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βελτιώσει τη νοοτροπία της ομάδας»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαγεύει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, έχοντας ήδη βοηθήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα γκολ του σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ωστόσο, ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους διαβόλους» μίλησε και για την επιρροή που έχει ο Πορτογάλος σούπερσταρ και εκτός γηπέδων με τη νοοτροπία «νικητή» που μεταλαμπαδεύει στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

«Ξέρετε ότι είναι αστέρας, όλα όσα έκανε εδώ και τόσα χρόνια, είναι απλά απίστευτο να είσαι στα ίδια αποδυτήρια μαζί του. Βλέπεις τον τρόπο που συμπεριφέρεται, πόσο επαγγελματίας είναι. Πραγματικά είναι ολοφάνερο γιατί είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος, για να προσθέσει στην συνέχεια τα εξής ακόλουθα: «Η νοοτροπία (του να νικάει) του δεν παραβλέπεται από κανέναν. Πιστεύω ότι πραγματικά το έχει βελτιώσει αυτό μέσα αλλά και γύρω στα αποδυτήρια», ανέφερε ο Λουκ Σο σε συνέντευξή του στο BBC Radio 5 Live.

Στράτος Μαρίνος