Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ποδοσφαιριστής της Μπράιτον – πιθανό το όνομα του Μπισούμα! (video)

Μία σοκαριστική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία κάποιος εκ των ποδοσφαιριστών της Μπράιτον συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση, σε νυχτερινή έξοδό του. Το βίντεο που κυκλοφορεί απεικονίζει ένα έγχρωμο άνδρα, με τις υποψίες να «πέφτουν» στον Ιβ Μπισούμα!



Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ποδοσφαιριστής της Μπράιτον – πιθανό το όνομα του Μπισούμα! (video)

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, που έλαβε χώρα το προηγούμενο βράδυ, σε κέντρο διασκέδασης, μαζί με έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας.

Σαφώς το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με την μοναδική, διασταυρωμένη πληροφορία, να αποτελεί η ηλικία του επαγγελματία παίκτη. Ο λόγος για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφορεί είναι έγχρωμος!

 

Άμεση συνέπεια αποτελεί ο συσχετισμός των εν λόγω κατηγοριών με τους νεαρούς παίκτες της Μπράιτον, Ιβ Μπισούμα και Τέιλορ Ρίσταρντς, με τον πρώτο πάρα ταύτα, να ακούγεται πως βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή στην αστυνομία!

Η διοίκηση των «γλάρων» ανέφερε με ανακοίνωσή της πως «γνωρίζουμε πως ένας ποδοσφαιριστής μας εμπλέκεται σε υπόθεση επίθεσης, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να προβούμε σε περαιτέρω σχόλια».

Δημήτρης Μανάκος