Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έστειλε για τρίτη φορά σκάουτερ στην Πορτογαλία για τον Νούνιες της Μπενφίκα!

Την περίπτωση του Ντάργουιν Νούνιες εξακολουθεί να παρακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, με πληθώρα δημοσιευμάτων να αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έστειλαν για 3η φορά σκάουτερ, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το νεαρό.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έστειλε για τρίτη φορά σκάουτερ στην Πορτογαλία για τον Νούνιες της Μπενφίκα!

Βασικός μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι «και με την βούλα» ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα των κορυφαίων ομάδων του πορτογαλικού ποδοσφαίρου με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Μπενφίκα, μετρώντας την δεδομένη χρονική στιγμή έξι γκολ σε οκτώ εμφανίσεις!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όντας εντυπωσιασμένος, αποφάσισε να στείλει για 3η φορά στην Πορτογαλία μία ομάδα σκάουτινγκ, προκειμένου να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη για το ταλέντο που εδρεύει στην Πορτογαλία.

Παρόλα αυτά, η Μπενφίκα δεν κατάφερε να κάνει το 8/8 και να εξακολουθήσει να βρίσκεται ως μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «αετοί» παρά τις 21 τελικές προσπάθειές τους, ηττήθηκαν με 1-0 από την Πορτιμονένσε, και ο Νούνιες δεν βρέθηκε στην καλύτερη φετινή του μέρα.

Τίποτα όμως δεν φαίνεται πως αλλάζει αναφορικά με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περίπτωσή του. Ο Σόλσκιερ τον θέλει, ο Έντισον Καβάνι πιθανότατα θα παραμείνει στο Μάντσεστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ το μέλλον του Άντονι Μαρσιάλ μοιάζει δυσοίωνο.

Όλα δείχνουν ευνοϊκά, ώστε να προχωρήσουν οι επαφές, με τον Νούνιες πάντως να είναι περιζήτητος και στην «γαλάζια» πλευρά της πόλης!

Δημήτρης Μανάκος