Πρόταση από τους ιδιοκτήτες της Μπέρνλι για εξαγορά των μετοχών που ανήκουν στους φιλάθλους!

Η αμερικάνικη επενδυτική εταιρία ALK κατέθεσε πρόταση για την εξαγορά των μετοχών που ανήκουν σε φιλάθλους της Μπέρνλι, χωρίς ωστόσο να τους υποχρεώνει να πουλήσουν.



Πρόταση από τους ιδιοκτήτες της Μπέρνλι για εξαγορά των μετοχών που ανήκουν στους φιλάθλους!

Η Μπέρνλι αποδέχτηκε την πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από την αμερικάνικη επενδυτική εταιρία ALK τον περασμένο Δεκέμβριο, με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ αλλά και της γενικότερης εικόνας της ομάδας.

Από τότε, η Μπέρνλι έσπασε το ρεκόρ για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, φέρνοντας το φετινό καλοκαίρι τον δεξί εξτρέμ, Μάξγουελ Κορνέ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent, οι ιδιοκτήτες της Μπέρνλι κατέθεσαν επίσημη πρόταση προς τους μετόχους της εταιρίας με σκοπό να αγοράσουν το 6% των μετοχών που ανήκουν σε φιλάθλους της ομάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Άλαν Πέις, πρόεδρος της ALK, η επενδυτική εταιρία δεν αναγκάζει κανέναν από τους φιλάθλους που έχουν μετοχές στην ομάδα, να τις πουλήσει, σε μία κίνηση εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο πλευρών.

Στράτος Μαρίνος