Πένθος για το Ρονάλντο: Απεβίωσε η σύζυγος του στενού του φίλου! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο τη γυναίκα του στενού του φίλου και ποδοσφαιριστή της Σετουμπάλ, Ζοσέ Σεμέδο, η οποία έχασε τη ζωή της ύστερα από νοσηλεία στο νοσοκομείο λόγω μόλυνσης.



Πένθος για το Ρονάλντο: Απεβίωσε η σύζυγος του στενού του φίλου! (pic)

Ο ποδοσφαιριστής της Βιτόρια Σετουμπάλ έχασε τη γυναίκα του έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο λόγω μόλυνσης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξέχασε να συμπαρασταθεί στον καλό του φίλο.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ είπε το δικό του «αντίο» μέσω των social media στην αδικοχαμένη γυναίκα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία εκείνου και της Χεορχίνα που δειπνούν μαζί με την αποθανούσα γυναίκα και τον καλό του φίλο.

«Υπάρχουν στιγμές που όλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, όπως και το ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη εβδομάδα, απροσδόκητα, ένας υπέροχος άνθρωπος μας άφησε. Η αγαπημένη μας Σοράια, μία υπέροχη μητέρα και σύζυγος και μία από τις καλύτερες φίλες που μου χάρισε η ζωή.

Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει τον πόνο που νιώθει ο αδερφός μου, Ζοσέ Σεμέδο, και η οικογένειά του. Αλλά είμαστε μαζί, όπως πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλη μου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», αναφέρει το σχετικό μήνυμά του.

 

Στράτος Μαρίνος