Η Μπρέντφορντ δεν λογαριάζει ούτε αντίπαλο ούτε έδρες! (vid)

Οι «μέλισσες» έχουν δείξει πως δεν φοβούνται τίποτα και κυνηγούν τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.



Η Μπρέντφορντ δεν λογαριάζει ούτε αντίπαλο ούτε έδρες! (vid)

Η Μπρέντφορντ έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο στην Αγγλία με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Για ακόμη μία φορά, η ομάδα του Τόμας Φρανκ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Γουέστ Χαμ σκοράροντας σε «νεκρό» χρόνο στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.

Οι «μέλισσες» δεν λογάριασαν ούτε την έδρα αλλά ούτε και τον δυνατό αντίπαλο που είχαν απέναντί τους και όχι απλά δεν φοβήθηκαν να ανεβάσουν τα ψηλά τους κορμιά στην επίθεση αλλά έβαλαν επτά παίκτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, απέναντι σε μία ομάδα που φημίζεται για τις ταχύτατες αντεπιθέσεις της.

Στο τέλος, βγήκε κερδισμένη, έκανε τη δεύτερη νίκη της εκτός έδρας και στρογγυλοκάθεται πλέον στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Τότεναμ και μόλις δύο βαθμούς κάτω από τη Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παράλληλα, παραμένει η ομάδα με τους περισσότερους εκτός έδρας βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ, αφήνοντας πίσω της τους «μεγάλους» της κατηγορίας.

Οι νεοφώτιστοι έχουν πλάνο, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με μικρό «κασέ» και πάνω από όλα, όρεξη για ποδόσφαιρο.

 

 


Στράτος Μαρίνος