Ο Σαλάχ δεν σταματάει να σκοράρει σε Αγγλία και Ευρώπη! (vid)

Ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τη φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει στα 8 από τα 9 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «ρεντς» σε Αγγλία και Ευρώπη.



Ο Σαλάχ δεν σταματάει να σκοράρει σε Αγγλία και Ευρώπη! (vid)

Η Λίβερπουλ μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με την Σίτι (2-2) στο Άνφιλντ έπειτα από έναν καταπληκτικό αγώνα που βρήκε και πάλι τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει για τους γηπεδούχους.

Με ένα πολύ όμορφο σλάλομ αλά… Μέσι, ζάλισε την άμυνα των «πολιτών» και έκανε το 2-1 χαρίζοντάς μας μία στιγμή μαγείας. Αυτό το γκολ ήταν το 9ο του Αιγύπτιου με τη φανέλα των «ρεντς», σε 9 παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί με τα κατορθώματα του.

Από την αρχή της σεζόν, ο «Φαραώ» έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι, εκτός από τον αγώνα απέναντι στη Μπέρνλι, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ μέχρι τώρα, σε μία χρονιά που έχει ξεκινήσει καταπληκτικά για τον παίκτη της Λίβερπουλ.

Με το γκολ απέναντι στη Σίτι, ο Σαλάχ ισοφάρισε το μεγαλύτερο σερί αγώνων στο οποίο έχει σκοράρει (7 παιχνίδια) για τη Λίβερπουλ και πλέον αναμένει την επιστροφή των πρωταθλημάτων ώστε να σκοράρει και απέναντι στη Γουότφορντ.

Επόμενο θύμα; Η Λιβύη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με τον Σαλάχ να θέλει να βρει και το πρώτο του τέρμα με το εθνόσημο, εφόσον καταφέρει να αγωνιστεί.

 

 


Στράτος Μαρίνος