Συνεχίζει την τρέλα η Μπρέντφορντ που κέρδισε στις καθυστερήσεις την Γουέστ Χαμ – επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ, «αυτοκτόνησε» απέναντι στην Πάλας η Λέστερ!

Μία απίστευτη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει στο φινάλε της αναμέτρησης η Μπρέντφορντ απέναντι στην Γουέστ Χαμ, με τις "μέλισσες" να... τσιμπούν την ομάδα του Ντέιβιντ Μόιζ και να επικρατούν με 2-1 στις καθυστερήσεις! Την ίδια ώρα, η Τότεναμ επέστεψε στις νίκες απέναντι στην Άστον Βίλα με 2-1, ενώ η Λέστερ «αυτοκτόνησε» απέναντι στην Πάλας (2-2), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο!



 Συνεχίζει την τρέλα η Μπρέντφορντ που κέρδισε στις καθυστερήσεις την Γουέστ Χαμ – επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ, «αυτοκτόνησε» απέναντι στην Πάλας η Λέστερ!

Μία από τις καλύτερες περιόδους σε ολόκληρη την ιστορία της διανύει αναμφίβολα η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, η οποία αν και ισοφαρίστηκε στο 84ο λεπτό από τον Μπόουεν, δεν πτοήθηκε, και κατάφερε να κερδίσει στο 95ο λεπτό, χάρη στο δεύτερο φετινό γκολ του Ουισά!

Το πρώτο γκολ των «νεοφώτιστων» που επέστρεψαν μετά από 74 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία σημείωσε ο Εμπουέμο στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιζ αν και ισοφάρισε, δεν κατόρθωσε να συνδυάσει με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, την πρώτη της επικράτηση στο Europa League μεσοβδόμαδα, ούσα φανερά κουρασμένη!

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ, αν και δυσκολεύτηκε μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ύστερα από σχεδόν ένα μήνα! Προηγήθηκε στο ημίχρονο, χάρη στον Χόιμπιεργκ, ισοφαρίστηκε από τον Γουότκινς, αλλά κατάφερε να βρει άμεσα απάντηση, με τον Λούκας Μόουρα στο 70ο λεπτό!

Τέλος, η Λέστερ για ακόμη μία εβδομάδα, δεν μπόρεσε να φανεί αντάξια των περιστάσεων, επιβεβαιώνοντας και πάλι, πως ο Μπρένταν Ρότζερς και η ομάδα του διανύουν μία περίοδο ποδοσφαιρικής κρίσης.

Προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, με τους Κελέσι Ιεανάτσο και Τζέιμι Βάρντι να συνυπάρχουν σε γκολ για 33η φορά, αλλά «προδόθηκε» για 7η σερί αναμέτρηση από την κακή ανασταλτική της λειτουργία!

Δέχθηκε δύο γκολ από την μαχητική Κρίσταλ Πάλας σε λιγότερο από 15 λεπτά, με τον 19άχρονο Ολίσε να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Premier League, και εν τέλει να  βλέπει τους γηπεδούχους να αποσπούν την ισοπαλία, χάρη στο γκολ του Σλουπ στο 72ο λεπτό!

Δημήτρης Μανάκος