Μπράιτον – Άρσεναλ: Πέρυσι το έκρινε ο Λακαζέτ και φέτος πιθανόν δεν θα αγωνιστεί!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του «Άμεξ» ανάμεσα στην Μπράιτον και την Άρσεναλ, σε ένα ματς που πέρυσι καθορίστηκε από τον Αλεξάντερ Λακαζέτ. Απεναντίας, σήμερα ο Γάλλος πιθανότατα δεν θα λάβει καν, χρόνο συμμετοχής…



Μπράιτον – Άρσεναλ: Πέρυσι το έκρινε ο Λακαζέτ και φέτος πιθανόν δεν θα αγωνιστεί!

Ήταν Δεκέμβριος του 2020 όταν η Άρσεναλ ταξίδευε στο Μπράιτον για να συναντήσει την ομώνυμη ομάδα, με μοναδικό στόχο τη νίκη, στο άδειο, λόγω κορονοϊού, «Άμεξ», και απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο, που αγωνίζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού.

Το ματς δεν φημίστηκε για το θέαμα που προσέφερε, αλλά για την Άρσεναλ εν τέλει αποδείχθηκε σημαντικό. Το πολυπόθητο «διπλό» ήρθε με το ελάχιστο δυνατό σκορ (0-1), χάρη στο γκολ του Αλεξάντερ Λακαζέτ, λίγα δευτερόλεπτα, μετά από την είσοδό του στο ματς.

Εννέα μήνες μετά, στο ίδιο γήπεδο, ο Γάλλος ενδέχεται να μην λάβει καν χρόνο συμμετοχής. Η αγωνιστική του κατάσταση δεν είναι καλή, ο ίδιος δεν παίζει στην Premier League, και έχει σκοράρει μόνο στους δύο θεσμούς των Κυπέλλων, και η κουβέντα γύρω από το όνομά του, αφορά κυρίως την πιθανότητα αποχώρησής του.

Αν πάντως, ο Μικέλ Αρτέτα τον αξιοποιήσει και ο Γάλλος βιώσει στο ίδιο γήπεδο, ένα… de javu, κάθε συζήτηση ενδέχεται να ανατραπεί. Το «Άμεξ» προσφέρεται για συμπεράσματα, και ο Αλεξάντερ Λακαζέτ αναμένει την στιγμή του!

Δημήτρης Μανάκος