Ο Σάουθγκεϊτ παρακολουθεί στενά τον Τόνεϊ για την εθνική!

Ο Άγγλος επιθετικός που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μπρέντφορντ βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας για μια θέση στο ρόστερ των «τριών λιονταριών».



Ο Σάουθγκεϊτ παρακολουθεί στενά τον Τόνεϊ για την εθνική!

Ο Ιβάν Τόνεϊ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με τη Μπρέντφορντ έχοντας βρει δίχτυα ήδη 2 φορές ενώ έχει μοιράσει και ισάριθμες ασίστ στις πρώτες 6 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε συνδυασμό με τα 31 γκολ που πέτυχε την περυσινή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, ο Άγγλος στράικερ παρακολουθείται στενά από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αγγλίας, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλει ακόμη λίγο χρόνο πριν αποφασίσει αν θα βρεθεί σε κάποια αποστολή των «τριών λιονταριών».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τον Ιβάν», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όπως και η Μπρέντφορντ. Θέλουμε έναν επιθετικό που να σκοράρει γκολ. Μπορεί να το καταφέρει στο υψηλό επίπεδο, απέναντι στις καλύτερες άμυνες; Αυτό είναι που θα καθορίσει αν ανήκει στους «τοπ» παίκτες».

Στράτος Μαρίνος