Γουέστ Χαμ: Το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της στο Europa League είναι γεγονός!

Την πρώτη της αναμέτρηση στο Europa League, σε επίπεδο ομίλων, στην έδρα της, αναμένεται να δώσει απόψε απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης η Γουέστ Χαμ, με το σύνολο του Ντέιβιντ Μόις να «γράφει» ιστορία  και να ψάχνει το 2/2!



Γουέστ Χαμ: Το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της στο Europa League είναι γεγονός!

Ιστορικές είναι οι στιγμές που βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες η Γουέστ Χαμ, η οποία μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στην Premier League, πλέον στρέφει την προσοχή της, στο πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας της στο Europa League, απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης!

Πρωταρχικός στόχος του Ντέιβιντ Μόιζ είναι σαφώς η νίκη, και η διατήρηση του εξαιρετικού μομέντουμ, τόσο της ομάδας, όσο και του Μάικλ Αντόνιο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Οδηγός βεβαίως της Γουέστ Χαμ για την πολυπόθητη, πρώτη, εντός έδρας επικράτηση αποτελούν οι αποκλεισμοί από το Europa League, προ πενταετίας και εξαετίας από την Άστρα, αλλά και η εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκερμπ στην πρεμιέρα (0-2).

Αν τα ματς αυτά αναλυθούν σωστά, τα «σφυριά» θα τα καταφέρουν, και η εντυπωσιακή Γουέστ Χαμ στο τέλος της βραδιάς, θα έχει πετύχει ακόμη έναν στόχο της, σε σύντομο χρονικό διάστημα!

 

 

Δημήτρης Μανάκος