Η Τσέλσι μετράει 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ιταλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Τορίνο και έφτασε τις 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ιταλικούς συλλόγους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετρώντας ήττες από Ίντερ, Ρόμα, Γιουβέντους και Νάπολι.



Η Τσέλσι μετράει 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ιταλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Οι «μπλε» δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Τορίνο και ηττήθηκαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Φεντερίκο Κιέζα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα της επανάληψης, γνωρίζοντας ακόμη μία εκτός έδρας ήττα από ομάδα της Ιταλίας, φτάνοντας αισίως τις 5 διαδοχικές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε ποτέ να απειλήσει ουσιαστικά τη Γιουβέντους, κόλλησε στο «μηδέν» και δεν σκόραρε ούτε τώρα απέναντι σε ιταλικό σύλλογο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τη σεζόν 2017-2018, οι «μπλε» είχαν γνωρίσει την ήττα με 3-0 απέναντι στη Ρόμα ενώ με το ίδιο σκορ έχασαν και στο Τορίνο τη σεζόν 2012-2013 όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Το 2012, η ομάδα του Λονδίνου δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νάπολι, ηττήθηκε με 3-1, με μοναδικό της σκόρερ τον Χουάν Μάτα, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα γνώρισε την ήττα και από την Ίντερ, με 2-1, με τον Σάλομον Καλού να ισοφαρίζει το παιχνίδι πριν ο Εστεμπάν Καμπιάσο δώσει το τρίποντο στους «νερατζούρι».

Με την χθεσινή ήττα από τη Γιουβέντους, η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό σε 5ο διαδοχικό αγώνα απέναντι σε ιταλικό σύλλογο όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

 

 


Στράτος Μαρίνος