Πιάστηκε στον ύπνο και το πλήρωσε... (vid)

Με γκολ στα 10 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Τσέλσι έφυγε από το Τορίνο ηττημένη, αφού η Γιουβέντους κατάφερε με σκόρερ τον Κιέζα να επιβληθεί των «μπλε» του Λονδίνου. 



Πιάστηκε στον ύπνο και το πλήρωσε... (vid)

Η Τσέλσι μπορεί να είχε τον απόλυτο έλεγχο, να προσπαθούσε να προωθήσει το παιχνίδι της μέσω των Ζορζίνιο και Κόβασιτς από το χώρο του κέντρου, να εκμεταλλευόταν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Γιουβέντους, όμως, δεν έφτιαξε ιδιαίτερες φάσεις για γκολ μπροστά από τα καρέ του Σέζνι.

Ο Λουκάκου στα πρώτα λεπτά απείλησε με μια προσπάθεια που ήταν εύκολη λεία για τον Πολωνό πορτιέρε, για ν' απαντήσει η «Γηραιά Κυρία» με τον Κιέζα που έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου στο 20ο λεπτό, έφυγε μπροστά από πλάγια δεξιά, όμως, το διαγώνιο σουτ που δοκίμασε έφυγε άουτ.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν πιο αργά στο κλίμα του ματς, το οποίο ωστόσο σταματούσε αρκετά για τα μαρκαρίσματα που γίνονταν από τις δύο πλευρές...

Οι «μπλε» μπήκαν κοιμισμένοι στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και την πάτησαν... Προτού καν συμπληρωθούν 10 δευτερόλεπτα στο ματς, ο Μπερναντέσκι «τρύπησε» την άμυνα με προωθημένη μπαλιά στην οποία έτρεξε πρώτος ο Κιέζα αφήνοντας πίσω τον Ρούντιγκερ και με πολύ δυνατό πλασέ έκανε το 1-0 για τους Ιταλούς.

Ο Τόμας Τούχελ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του σε αυτό το κομμάτι του ματς κι έτσι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τους Λόφτους – Τσικ, Χάντσον – Οντόι και Τσάλομπα αντί των Ζίγιεχ, Ζορζίνιο και Αθπιλικουέτα. Ο Λουκάκου ήταν ξανά εκείνος που απείλησε από πλευράς Τσέλσι, αλλά μια δυνατή κεφαλιά που πήρε έφυγε άουτ.

Την ίδια κατάληξη είχε από τον Βέλγο και μια υπέροχη προσπάθεια γυρνώντας το κορμί του στην περιοχή και σουτάροντας με το αριστερό. Μια κεφαλιά του Χάβερτς στο φινάλε δεν βρήκε στόχο και κάπως έτσι οι Λονδρέζοι έφυγαν ηττημένοι από το Τορίνο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης