Την κλήση του Τίμο Πούκι στην αποστολή της Φινλανδίας ανακοίνωσε η… Νόριτς!

Στην αποστολή της Φινλανδίας για τις επικείμενες αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας απέναντι σε Ουκρανία και Καζακστάν, συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Τίμο Πούκι, με τη Νόριτς να το ανακοινώνει, δίνοντας τα συγχαρητήριά της, στον πρώτο της σκόρερ στην τρέχουσα Premier League.



Την κλήση του Τίμο Πούκι στην αποστολή της Φινλανδίας ανακοίνωσε η… Νόριτς!

Μπορεί η Νόριτς να διανύει μία ιδιαίτερα κακή περίοδο αγωνιστικά, όμως η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε αποδεικνύεται συνεπής στις υποχρεώσεις της, μοιράζοντας τα συγχαρητήριά της στον Τίμο Πούκι για την κλήση του στην Εθνική Φινλανδίας.

Ο επιθετικός των «καναρινιών», ο οποίος αποτελεί πιθανώς τον μοναδικό διασωθέντα από τις 16 διαδοχικές ήττες της Νόριτς στην Premier League, έχοντας πετύχει και τα δύο φετινά γκολ της, βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρκού Καρνέβα ενόψει των αναμετρήσεων της επόμενης εβδομάδας απέναντι σε Ουκρανία και Καζακστάν, και αν αγωνιστεί σε αμφότερα θα φτάσει τις 95 συμμετοχές με την φανέλα της χώρας του.

Έχει βρει δίχτυα 30 φορές τα τελευταία 12 χρόνια, και πλέον επιθυμεί να «τριτώσει» τα γκολ του εντός του 2021 με την Φινλανδία, έχοντας να σκοράρει από τον Μάρτιο του έτους, απέναντι στην… Ουκρανία!

 

 

Δημήτρης Μανάκος