Football League Preview

Πλήρης δράση στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας! Η Πρέμιερ Λιγκ τραβάει πάνω της τα φώτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο εκεί γίνονται αγώνες. Τα γήπεδα στο Νησί παίρνουν φωτιά το Σάββατο και το england365.gr σας κρατάει σε εγρήγορση.



Football League Preview

Championship: 7η Αγωνιστική

Αγώνες που ξεχωρίζουν και παίρνουν την ονομασία του ντέρμπι περιλαμβάνει η αγωνιστική ημέρα της Τσάμπιονσιπ. Το Μίλγουολ-Γουέστ Χαμ έχει θέσει σε επιφυλακή τη μισή αστυνομία. Το Νότιγχαμ Φόρεστ-Ντέρμπι δεσπόζει στα ανατολικά Μίντιλαντς, ενώ βαθμολογικά ξεχωρίζει και το Λέστερ-Μπράϊτον.

Δείτε το preview της Championship



League One: 9η Αγωνιστική

Να περάσει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας της League One θέλει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Μπέρι. Εκτός έδρας αναμετρήσεις για τις Χάντερσφιλντ, ΜΚ Ντονς και Μπρέντφορντ που ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής έναν βαθμό πιο πίσω.

Δείτε το preview της League One



League Two: 9η Αγωνιστική

Εύκολο θεωρητικά έργο θα έχει η Μόρκαμ εντός έδρα κόντρα στην Μπράντφορντ για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League Two. Πιο δύσκολη η αποστολή της Ρόδεραμ που πρέπει να περάσει από την έδρα της Σουίντον. Σε απόσταση νίκης συνεχίζουν Πορτ Βέιλ και Σριούσμπερι.

Δείτε το preview της League Two