Λίβερπουλ: Δεν ταξίδεψε ο Αλεξάντερ Άρνολντ στο Πόρτο - ξεκινάει πιθανότατα βασικός ο Μίλνερ!

Απουσία της τελευταίας στιγμής καλείται να διαχειριστεί και… επίσημα ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Αλεξάντερ Άρνολντ να μην ταξιδεύει με την υπόλοιπη αποστολή της Λίβερπουλ στο Πόρτο, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται.



Λίβερπουλ: Δεν ταξίδεψε ο Αλεξάντερ Άρνολντ στο Πόρτο - ξεκινάει πιθανότατα βασικός ο Μίλνερ!

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η απουσία που προέκυψε για την Λίβερπουλ ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην Πόρτο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να καλείται πλέον να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς, δίχως τον Αλεξάντερ Άρνολντ.

Ο 22άχρονος μπακ της Αγγλίας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες, και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του για το ταξίδι στο Πόρτο, με τον Τζέιμς Μίλνερ να παρουσιάζεται ως ο υποψήφιος αντικαταστάτης του.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως ο Μίλνερ δεν έχει χάσει ποτέ όταν έχει βρει δίχτυα, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, ανεξαρτήτου ομάδας, σε ολόκληρη την καριέρα του, ενώ το πρόβλημα του Άρνολντ δημιουργεί ανησυχίες και για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος