Δεν «έγραψε» ιστορία για… τρία δευτερόλεπτα ο Μοπέ της Μπράιτον!

Κρυφή επιθυμία κάθε φίλου της Μπράιτον όταν παρακολουθούσε το ματς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ήταν βεβαίως το τρίποντο και η… πρωτόγνωρη, πρώτη θέση στην Premier League! Ωστόσο, και η ισοπαλία κρίνεται επιτυχές αποτέλεσμα, με τον συνήθη ύποπτο, Μοπέ να είναι για ακόμη μία φορά συνεπής στο ραντεβού του με τηναντίπαλη εστία, αλλά να μην «γράφει» ιστορία για… τρία δευτερόλεπτα!



Δεν «έγραψε» ιστορία για… τρία δευτερόλεπτα ο Μοπέ της Μπράιτον!

Ένα από τα κρισιμότερα γκολ της καριέρας του, αναλογικά και με το χρονικό σημείο που επετεύχθη, πανηγύρισε ο Νιλ Μοπέ της Μπράιτον απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τον Γάλλο να σκοράρει για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα του σε 6η αγωνιστική, σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα και αν έχει αγωνιστεί, και να «χαρίζει» τον βαθμό της ισοπαλίας στους εντυπωσιακούς «γλάρους».

Το επίτευγμά του όμως δεν περιορίζεται στον αριθμό της αγωνιστικής που πέτυχε το 4ο φετινό του γκολ, αλλά στο χρονικό σημείο που πανηγύρισε! Και αυτό διότι, με το γκολ απέναντι στο σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά, ο Μοπέ πέτυχε και επίσημα το δεύτερο πιο «late goal» στην ιστορία της Μπράιτον στην Premier League.

Το ρολόϊ έδειχνε 94:26, όταν ο Γάλλος έκανε τελείωμα και ξεκίνησε να πανηγυρίζει, όντας πιο «αργός» κατά τρία δευτερόλεπτα σε σχέση με το περσινό γκολ του Σόλι Μαρς, που με το γκολ του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξακολουθεί να κατέχει το ρεκόρ!

Δημήτρης Μανάκος