Τέλος ο Ράις για τη Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρον για Φίλιπς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ντέκλαν Ράις μετά και τις απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ ενώ την ίδια ώρα στρέφει το ενδιαφέρον της στον Κάλβιν Φίλιπς της Λιντς.



Τέλος ο Ράις για τη Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρον για  Φίλιπς!

Προτεραιότητα για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ για το κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι», σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, φαίνεται να απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Ντέκλαν Ράις λόγω των τρελών οικονομικών απαιτήσεων της Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ζητούν 90 εκατ. λίρες για να παραχωρήσουν τον 23χρονο μέσο τους όμως ο αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ θεωρεί υπερβολική την τιμή για τον παίκτη.

Στο Όλντ Τράφορντ, ωστόσο, δεν έμειναν χωρίς εναλλακτική αφού ενδιαφέρονται για τον αμυντικό μέσο της Λιντς και της εθνικής Αγγλίας, Κάλβιν Φίλιπς. Ο 25χρονος από το Γιόρκσαϊρ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τα «τρία λιοντάρια» και έχει κεντρίσει τα βλέμματα από αρκετούς συλλόγους.

Τα νέα σόκαραν τους φίλους της Λιντς που έχουν μεγάλη έχθρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του «ντέρμπι των Ρόδων» ενώ παράλληλα έχουν δει αρκετούς μεγάλους παίκτες της ομάδας τους να μετακομίζουν στο Ολντ Τράφορντ, ανάμεσά τους ονόματα όπως ο Ερίκ Καντονά, ο Ρίο Φέρντιναντ και Άλαν Σμιθ.

Στράτος Μαρίνος