Τέλος το κυνήγι της UEFA στην Super League, δεν τιμωρεί τους «επαναστάτες» και δεν αξιώνει επιβολή προστίμων!

Η UEFA κλείνει τον φάκελο της European Super League και σταματάει το κυνήγι κατά των τριών συλλόγων που επέμεναν στο πλάνο της κλειστής Λίγκας! Δεν τιμωρούνται οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και δεν υπάρχει πλεόν περίπτωση να επιβληθούν πρόστιμα στις υπόλοιπες 9 από τις 12 που είχαν σχηματίσει το νέο τουρνουά! 



Τέλος το κυνήγι της UEFA στην Super League, δεν τιμωρεί τους «επαναστάτες» και δεν αξιώνει επιβολή προστίμων!

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναγκάζεται ν' αποσυρθεί παντελώς από την υπόθεση της European Super League και των απειλών κατά των 12 ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα που κατέρρευσε μέσα σε 48 ώρες από τη δύναμη του κόσμου για το καλό του ποδοσφαίρου. 

Έπειτα από τις 9 ομάδες που είχαν αποχωρήσει έχοντας αντιληφθεί ότι οι οπαδοί τους θα βρεθούν απέναντι και δεν θέλουν να ταχθούν με το πλευρό των μεγάλων αφεντικών, οι μοναδικές που είχαν παραμείνει να κυνηγούν το θέμα της ESL και να πιστεύουν ότι είναι ιδανικό να δημιουργηθεί ήταν οι Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. 

Οι τρεις τους είχαν έρθει αντιμέτωπες με τιμωρία από την UEFA περί αποκλεισμού, ωστόσο, πλέον, όλες οι προσπάθειες από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σταματούν κάπου εδώ και οι υπόλοιπες 9 ομάδες (εκ των οποίων οι 6 από την Αγλία μαζί με την Ατλέτικο, τη Μίλαν και την Ίντερ, δεν υποχρεώνονται να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο...

Κώστας Ζάλιαρης