Δεν έπιασε κορυφή, αλλά πήρε βαθμό στο φινάλε η Μπράιτον!

Ο Μοπέ με υπέροχη λόμπα στις καθυστερήσεις σε στιγμή που η άμυνα της Πάλας «κοιμήθηκε», η Μπράιτον πήρε τον βαθμό με το τελικό 1-1 από το εκτός έδρας ματς με τους «αετούς» και έσωσε κάτι, ακόμα κι αν τελικά δεν ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. 



Δεν έπιασε κορυφή, αλλά πήρε βαθμό στο φινάλε η Μπράιτον!

Οι «αετοί» του Πατρίκ Βιεϊρά ήταν ανώτεροι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν κατάφερναν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα γύρω από την περιοχή των «γλάρων», με τους Ζαχά, Έντουαρντ και Αγιού να είναι απειλητικοί.

Πάντα κάτι έλειπε στο τέλος για την Πάλας, που έβλεπε την Μπράιτον να μην μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες της αναμέτρησης.

Ο Γκάλαχερ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Ζαχά να εκτελεί σωστά για το τελικό 1-0, σκοράροντας 5η φορά στα τελευταία ισάριθμα ματς με τους «γλάρους» και φτάνοντας στα 49 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της ομάδας.

Στο 90' + 5' ο Νιλ Μοπέ με υπέροχο πλασέ πάνω από τον Γκουαΐτα, το σύνολο του Πότερ έσωσε τον βαθμό κι ας στερήθηκε την τεράστια ευκαιρία για την κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. 

Κώστας Ζάλιαρης