Πέντε ομάδες χωρίς νίκη στην πρώτη κατηγορία έπειτα από 57 χρόνια!

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε στο «Σεντ Μέρις» από τη Γουλβς με αποτέλεσμα να μείνει ακόμη μία αγωνιστική χωρίς νίκη, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ που κρατάει από τη σεζόν 1964-1965.



Πέντε ομάδες χωρίς νίκη στην πρώτη κατηγορία έπειτα από 57 χρόνια!

Η Γουλβς κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Ραούλ Χιμένες και την ασίστ του Ζοσέ Σα και επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» αφήνοντας τους «Αγίους» χωρίς νίκη για ακόμη ένα παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στην 6η αγωνιστική δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε οι Λιντς, Νόριτς, Μπέρνλι και Νιούκαστλ, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένας όμιλος πέντε ομάδων που αγνοούν το «τρίποντο» στα πρώτα παιχνίδια τους.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει μόλις για δεύτερη φορά στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά τη σεζόν 1964-1965. Τότε ήταν οι Γουλβς, ¶στον Βίλα, Σάντερλαντ, Μπέρμιγχαμ και Μπέρνλι που δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν κάποιον αγώνα στις πρώτες 6 αγωνιστικές.

Η Μπέρνλι κατάφερε να τερματίσει ψηλότερα από όλες, στην 12η θέση, κερδίζοντας 16 από τα επόμενα 36 παιχνίδια ενώ Γουλβς και Μπέρμιγχαμ υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία.  

 

 

Στράτος Μαρίνος