Σε οκτώ μήνες ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε και έχασε από ένα κρίσιμο πέναλτι απέναντι στην Άστον Βίλα!

Οδυνηρή χαρακτηρίζεται η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» με 1-0, με τον Μπρούνο Φερνάντες να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90’, η ομάδα του «κόλλησε» στο μηδέν, και δεν μπόρεσε να κάνει ακριβώς ό,τι έπραξε στο αντίστοιχο ματς του Ιανουαρίου!



Σε οκτώ μήνες ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε και έχασε από ένα κρίσιμο πέναλτι απέναντι στην Άστον Βίλα!

Οκτώ μήνες πέρασαν αισίως από την τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άστον Βίλα τέθηκαν αντιμέτωπες στο χορτάρι του «Όλντ Τράφορντ», με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν τότε την αήττητη παράδοση 19 ετών στα εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι στους «Βίλανς», χάρη σε ένα γκολ με πέναλτι από τον Μπρούνο Φερνάντες.

Επρόκειτο μάλιστα για το πρώτο ματς του χρόνου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1/1/2021), ενώ ο Πορτογάλος είχε ξανά σκοράρει από τα έντεκα βήματα, ακόμη δύο φορές απέναντι στο σύνολο του Ντιν Σμιθ.

Παρά ταύτα, η ιστορία δεν επαναλήφθηκε και στην τελευταία τους συνάντηση στο ίδιο γήπεδο. Η Άστον Βίλα πήρε το προβάδισμα στο Μάντσεστερ, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες είχε και πάλι την ευκαιρία του, στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή την φορά όμως η προσπάθειά του δεν ήταν εύστοχη, με τον Μαρτίνες να τον ωθεί με τον… τρόπο του σε κακή εκτέλεση, με άμεση συνέπεια, οι «Βίλανς» να φεύγουν με το διπλό από μία έδρα που είχαν να επικρατήσουν, για 19 χρόνια!

Δημήτρης Μανάκος