Ο Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως ο Φερνάντες παραμένει βασικός εκτελεστής στα πέναλτι!

Ούτε ο Κριστιάνο ούτε ο Πογκμπά θα εκτελούν τα πέναλτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού όπως ξεκαθάρισε ο Σόσλκιερ, ο Μπρούνο Φερνάντες είναι αυτός που θα στήνει τη μπάλα στα 11 μέτρα.



Ο Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως ο Φερνάντες παραμένει βασικός εκτελεστής στα πέναλτι!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα.

Αυτό συνέβη γιατί όπως ξεκαθάρισε και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο βασικός εκτελεστής πέναλτι και όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, παρά το χαμένο πέναλτι, ο Νορβηγός τεχνικός υπερασπίστηκε τον Φερνάντες προτού αποθεώσει και τους δύο Πορτογάλους.

«Ο Μπρούνο είναι ο βασικός εκτελεστής για τα πέναλτι. Είναι εξαιρετικός. Οπως και ο Κριστιάνο, ο οποίος πιθανότατα έχει πετύχει τα περισσότερα πέναλτι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οπότε έχουμε καλούς εκτελεστές.

Απλά ήταν μια άτυχη στιγμή για να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Μπρούνο είναι ένας καλός εκτελεστής πέναλτι και πρέπει να το στηρίξουμε μετά από αυτό.

Αυτό όμως που δεν μου άρεσε ήταν όταν οι οπαδοί της Άστον Βίλα και οι παίκτες της προσπαθούσαν να τον επηρεάσουν, πριν την εκτέλεση. Το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό, πήραν αυτό που ήθελαν, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σόσλκιερ για τη συγκεκριμένη φάση.

Στράτος Μαρίνος