Μάδησε τα «παγώνια» η Γουέστ Χαμ, παραλίγο το «μπαμ» η Μπέρνλι!

Η εκπληκτική Γουέστ Χαμ ανέτρεψε το σκορ απέναντι στη Λιντς και πήρε μεγάλο διπλο στο Έλαντ Ρόουντ, την ώρα που η Μπέρνλι είδε τους τρεις βαθμούς να ξεγλιστρούν από τα χέρια της, με το γκολ Γουντ να ακυρώνεται ως οφσάιντ για λίγα χιλιοστά κόντρα στη Λέστερ (2-2). Η Νιούκαστλ έμεινε στο 1-1 με τη Γουότφορντ και δεν κατάφερε για ακόμη μία αγωνιστική να πάρει το τρίποντο της νίκης ενώ η Έβερτον επικράτησε άνετα με 2-0 απέναντι στη Νόριτς που παραμένει χωρίς βαθμό στην Πρέμειρ Λιγκ.



Μάδησε τα «παγώνια»  η Γουέστ Χαμ, παραλίγο το «μπαμ» η Μπέρνλι!

Λιντς – Γουέστ Χαμ 1-2

Σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό στο Έλαντ Ρόουντ, η Λιντς ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό με ένα όμορφο πλασέ του Ραφίνια. Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε στο 67ο λεπτό με τον Τζάροντ Μπάουεν να σουτάρει, τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα του εκπληκτικού Μελιέ. Τα «σφυριά» κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης με τον Μικαΐλ Αντόνιο να βρίσκει και πάλι δίχτυα και να δίνει στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη ενόψει της αναμέτρησης με τη Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα που παρέμεινε χωρίς νίκη στα πρώτα 6 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1935-1936.

Λέστερ – Μπέρνλι 2-2

Στο Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ, με το αριστερό ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους και τον Τζέιμι Βάρντι, με τον Άγγλο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, βάζοντας το πρώτο αυτογκόλ της καριέρας του με τη φανέλα της Λέστερ. Στο 38΄ο επιθετικός των «αλεπούδων» πήρε το αίμα του πίσω, ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε ο πρώτος παίκτης της Λέστερ που σκοράρει και γκολ και αυτογκόλ σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Οι πανηγυρισμοί, όμως, δεν κράτησαν για πολύ για τους γηπεδούχους αφού μόλις 1 λεπτό αργότερα, ο Μάξγουελ Κορνέ με ένα εκπληκτικό γυριστό σουτ θα βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπέρνλι.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τη Λέστερ να πιέχει και να καταφέρνει να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Τζέιμι Βάρντι να σημειώνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Η Μπέρνλι βρέθηκε πολύ κοντά στο μεγάλο «μπαμ» όμως το γκολ του Γουντ στις καθυστερήσεις του αγώνα ακυρώθηκε ως οφσάιντ για μερικά χιλιοστά. Πλέον οι «αλεπούδες» ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στην Πολωνία εκεί που θα αντιμετωπίσουν την Λέγκια Βαρσοβίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Γουότφορντ – Νιούκαστλ 1-1

Στο πρώτο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ με ξένο διαιτητή, Γουότφορντ και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, με τον Σον Λόνγκσταφ να βρίσκει στο 23ο λεπτό βάζοντας πλώρη για την πρώτη νίκη της Νιούκαστλ στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η Γουότφορντ βρήκε απάντηση στο 72΄ με το αγαπημένο παιδί της κερκίδας, Ισμαϊλα Σαρ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 86΄η Γουότφορντ βρήκε και δεύτερο γκολ ωστόσο ο Αυστραλός Τζάρεντ Γκίλετ ακύρωσε το τέρμα του Κινγκ ως οφσάιντ.

Έβερτον - Νόριτς 2-0

Στο Γκούντισον Παρκ, η Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι απέναντι στην Έβερτον, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 29΄με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άντρος Τάουνσεντ. Στην επανάληψη, η Έβερτον συνέχισε να έχει την κατοχή και κατάφερε να βρει και δεύτερο τέρμα με τον Ντουκουρέ στο 78΄ παίρνοντας μία άνετη νίκη χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρό της. Η Νόριτς παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς βαθμό.

Στράτος Μαρίνος