Τεράστιο διπλό η Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ»! (vids)

Με γκολ του Κόρτνεϊ Χάουζ με... την πλάτη στο 88ο λεπτό και με τον Μπρούνο Φερνάντες ν' αστοχεί σε πέναλτι στις καθυστερήσεις, η Άστον Βίλα πέρασε από το «Ολντ Τράφορντ» με το 1-0 θριαμβεύοντας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πρώτη νίκη των «χωριατών» επί των «κόκκινων διαβόλων» στο συγκεκριμένο γήπεδο για το πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη του 2009, έπειτα από 17 παιχνίδια!



Τεράστιο διπλό η Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ»! (vids)

Η Άστον Βίλα έκανε το «Ολντ Τράφορντ» να είναι κάπως πιο ήρεμο παρά την παρουσία των Μπρούνο και Κριστιάνο στην 11άδα των «κόκκινων διαβόλων» σε σχέση με το πρόσφατο ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στη Λιντς. Ειδικά οι ευκαιρίες των Γουότκινς και Τάργκετ, με τον τελευταίο να έχει την εστία στο έλεός του και ν' αποτυγχάνει να σκοράρει σε εξαιρετική φάση για το σύνολο του Ντιν Σμιθ, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε τελικές, όμως δεν έβρισκε στόχο, με τις δύο ομάδες να έχουν 15-4 και τις 19 τελικές στο σύνολο να έχουν διαμορφώσει ένα σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο ήταν κι ας είχε μείνει το ματς δίχως σκορ...

Τρομερό ενδιαφέρον είχε το δεύτερο ημίχρονο, αφού ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σμιθ φαινόταν αρκετά πιο σοβαρή και έτοιμη για το αποτέλεσμα, απ' ότι οι παίκτες του Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός, πέρα από τον Λουκ Σο στο πρώτο μέρος, έχασε και τον Μαγκουάιρ με τραυματισμό και είδε τον Χάουζ στο 88ο λεπτό με... την πλάτη μπροστά από τον Καβάνι να σκοράρει για το 1-0! Στις καθυστερήσεις, ο σκόρερ παραλίγο να γίνει μοιραίος κάνοντας χέρι στην περιοχή, ο Μπρούνο Φερνάντες αστόχησε από την άσπρη βούλα και οι «χωριάτες» έφυγαν από το Μάντσεστερ θριαμβευτές!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης