Μπρούνο Φερνάντες: Βλέπει Βίλα και σκοράρει από τη… βούλα!

Ο Μπρούνο Φερνάντες γεμίζει τη στατιστική του κάθε φορά που αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα, έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια απέναντί της και μάλιστα έχοντας σκοράρει και γκολ.



Μπρούνο Φερνάντες: Βλέπει Βίλα και σκοράρει από τη… βούλα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ο Μπρούνο Φερνάντες έρχεται αν δώσει συνέχεια στο σερί απέναντι στους «χωριάτες».

Συγκεκριμένα, με τον Πορτογάλο στην 11αδα, η Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει ποτέ από την Άστον Βίλα σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρώντας 2 σερί νίκες ανεξαρτήτου έδρας. Μάλιστα, ο Φερνάντες έχει σκοράρει και στις 3 τελευταίες νίκες των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στη Βίλα, μετρώντας συνολικά 3 γκολ και 1 ασίστ.

Το εκπληκτικό στα τέρματα του Πορτογάλου επιτελικού μέσου είναι πως όλα προήλθαν από τα 11 βήματα, κάτι που σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει πέναλτι και στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ.

Θα καταφέρει να κερδίσει και σήμερα, και αν ναι, ποιος θα το εκτελέσει ; Ρονάλντο ή Φερνάντες; Η απάντηση θα δοθεί  σήμερα στο Όλντ Τράφορντ.

Στράτος Μαρίνος