Τόμας Τούχελ: «Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορώ να κερδίσω τον Πεπ»

Το έριξε το καρφάκι του ο Τόμας Τούχελ για τις τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ενόψει και του ντέρμπι των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ.



Τόμας Τούχελ: «Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορώ να κερδίσω τον Πεπ»

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει σήμερα (25/09, 14:30) την Μάντσεστερ Σίτι για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με τον Τόμας Τούχελ να είναι έτοιμος για την 4η διαδοχική του νίκη. Ο Γερμανός τεχνικός έχει κάνει τους «μπλε» μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, την βοήθησε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο και πλέον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές της λίγκας.

Στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο τεχνικός της Τσέλσι δεν παρέλειψε να ρίξει τη «μπηχτή» του για τις τρεις διαδοχικές νίκες μετράει απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Υπήρχαν ορισμένοι που έλεγαν ότι δεν έχω τον τρόπο και δεν γνωρίζω πως να νικήσω τον Πεπ...», τόνισε ο Τόμας Τούχελ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι όμως μια προσωπική κόντρα, δεν παίζουμε τένις. Οι ομάδες μας είναι στο κορυφαίο επίπεδο και ομολογώ πως αυτά τα τρία παιχνίδια που έχω παίξει εναντίον της Σίτι ήταν τόσο 50/50 που θα μπορούσαν να πάνε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση».

Στράτος Μαρίνος