Αήττητος σε έξι συνεχόμενα εκτός έδρας ντέρμπι ο Τόμας Τούχελ – προετοιμάζεται για το ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι!

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες απομένουν πλέον για την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Τόμας Τούχελ να καλείται αυτή την φορά να υπερασπιστεί το «Στάμφορντ Μπριτζ», υιοθετώντας μία ανάλογη προσέγγιση, με αυτήν που τον έχει καταστήσει αήττητο στα 6 τελευταία του εκτός έδρας ματς απέναντι στο Big 6!



Αήττητος σε έξι συνεχόμενα εκτός έδρας ντέρμπι ο Τόμας Τούχελ – προετοιμάζεται για το ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι!

Προ των πυλών είναι πλέον το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάνστεστερ Σίτι, με τον Τόμας Τούχελ να φιλοδοξεί να διατηρήσει αήττητη την ομάδα του, με το «μηδέν παθητικό» που την διακρίνει, σε κανονική ροή αγώνα, να εξακολουθεί να εντυπωσιάζει άπαντες.

Τα επιτεύγματα του Γερμανού προπονητή πάντως, στην «μπλε» πλευρά του Λονδίνου δεν σταματούν εκεί, αλλά αφορούν άμεσα και τα ντέρμπι που έχει κληθεί να δώσει η Τσέλσι, απέναντι στις ομάδες του Big 6!

Και αυτό διότι και εκεί, μοιάζει ανίκητη, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται μακριά από το «σπίτι» της. Δεν έχει χάσει σε έξι διαδοχικά ενενηντάλεπτα, μετρά μόλις μία ισοπαλία, την φετινή απέναντι στην Λίβερπουλ, ενώ έχει διατηρήσει το «μηδέν» στα 4 από τα 6, με την επικείμενη αντίπαλό της, Μάντσεστερ Σίτι να έχει μόλις μία φορά, πανηγυρίσει απέναντί της!

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις άνετες επικρατήσεις που σημείωσε τον τελευταίο μήνα απέναντι σε Άρσεναλ (0-2) και Τότεναμ (0-3) έχουν σαφώς τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών των Λονδρέζων, και πλέον ο Τόμας Τούχελ στοχεύει σε ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα, ακόμη και αν το ντέρμπι λαμβάνει χώρα στην δική του έδρα!

 

 

Δημήτρης Μανάκος