Θέλει να δει ξανά γεμάτο το «Έμιρεϊτς» στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου ο Μικέλ Αρτέτα!

Την στήριξη του κόσμου της Άρσεναλ επιθυμεί να αντικρίσει για ακόμη μία Κυριακή ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου της ομάδας στο ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Γουίμπλεντον, και θα ήθελε να συμβεί κάτι ανάλογο και στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ.



Θέλει να δει ξανά γεμάτο το «Έμιρεϊτς» στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου ο Μικέλ Αρτέτα!

Εντυπωσιασμένος έμεινε ο Μικέλ Αρτέτα από την υψηλή προσέλευση θεατών που έκαναν την εμφάνισή τους στο «Έμιρεϊτς» στο μεσοβδόμαδο ματς της Άρσεναλ απέναντι στην Γουίμπλεντον, στα πλαίσια του Carabao Cup, με τα εισιτήρια να υπολογίζονται στα… 50.000!

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε θετικά και από τα αγγλικά μέσα, ερχόμενο μάλιστα σε σύγκριση και με τον κόσμο της Μάντσεστερ Σίτι που παρακολούθησε από κοντά, στο «Έτιχαντ», την αναμέτρηση των «πολιτών» απέναντι στην Λειψία (6-3), αλλά ήταν κατά 12.000 λιγότερος, παρά το γεγονός πως επρόκειτο για την πρεμιέρα του Champions League.

Ο Μικέλ Αρτέτα σαφώς θα ήθελε να δει ξανά μία ανάλογη στήριξη από τον κόσμο της Άρσεναλ στο επικείμενο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ, με τον Ισπανό να τονίζει πως ήταν εντυπωσιακό, πως είναι ενθουσιασμένος και πως «Ελπίζω να τα πούμε και πάλι την Κυριακή»!

Δημήτρης Μανάκος