Πρόταση εξαγοράς της Γουέστ Χαμ από επενδυτική εταιρία, διαψεύδει ο σύλλογος!

Μεγάλος επενδυτικός οίκος φέρεται πως έχει κάνει πρόταση για να εξαγοράσει τη Γουέστ Χαμ, κάτι που οι ιδιοκτήτες αρνούνται και πιστεύουν πως δεν είναι σωστή η ώρα να πουληθεί η ομάδα τώρα που επέστρεψε στις επιτυχίες.



Πρόταση εξαγοράς της Γουέστ Χαμ από επενδυτική εταιρία, διαψεύδει ο σύλλογος!

Ο κύριος ιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν βρίσκεται ακόμη μία σε αντιπαράθεση με την PAI Capital, την επενδυτική εταιρία που ισχυρίζεται πως κατέθεσε νέα πρόταση για την εξαγορά της ομάδας του Λονδίνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας τόνισε πως μέσα στα χρήματα που θα δοθούν για την αγορά ενός μεριδίου από τις μετοχές της ομάδας, θα υπάρξουν και 150 εκατ. λίρες για μεταγραφές, επενδύσεις στις ακαδημίες αλλά και σε γήπεδα προπονήσεων.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέιβιντ Γκολντ που κατέχουν το 51,5% και το 35,1% των μετοχών αντίστοιχα, τονίζουν πως δεν είχε γίνει καμία επίσημη πρόταση από την PAI Capital το Φεβρουάριο ενώ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα τωρινά δημοσίευματα.

Μαζί με τα 150 εκατ. , ο επενδυτικός οίκος θέλει να εξαγοράσει και το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για τα «σφυριά» και ήδη φαίνεται πως έχει ανοίξει ήδη συζητήσεις με το «London Legacy Development Corporation» που διαχειρίζεται της δημόσιες εγκαταστάσεις του Λονδίνου.

Από την πλευρά της, ο σύλλογος φέρεται πως έχει διαψεύσει τους ισχυρισμούς του επενδυτικού οίκου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Στράτος Μαρίνος