Ρούντιγκερ: «Αυτή είναι η σημαντικότερη απόφαση της καριέρας μου»

Ο Γερμανός αμυντικός έχει κεντρίσει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ καθώς έχει ήδη μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι και πλέον αναμένεται η απόφασή του σχετικά με το χρόνο που του απομένει στους «μπλε».



Ρούντιγκερ: «Αυτή είναι η σημαντικότερη απόφαση της καριέρας μου»

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η τελευταία προσθήκη στη λίστα με τα ονόματα που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν εκδηλώσει επίσης την επιθυμία τους να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη της Τσέλσι.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός διανύει ήδη το τελευταίο έτος του συμβολαίου του στους «μπλε» και παρά την πρόταση που του έχει γίνει για την ανανέωσή του, ακόμη δεν έχει αποφασίσει τίποτα. Μάλιστα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Deutschland, ο 28χρονος αμυντικός τόνισε τη σημασία της απόφασής του για το υπόλοιπο της καριέρας του.

«Για μένα, αυτή είναι η σημαντικότερη απόφαση της επαγγελματικής μου καριέρας. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άλλο σύλλογο πέραν της Τσέλσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρούντιγκερ σχετικά με το συμβόλαιό του στην ομάδα.

 

 

Στράτος Μαρίνος