Δυσκολεύει η παραμονή του Λακαζέτ στην Άρσεναλ!

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Αλεξάντερ Λακαζέτ στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν την πρόθεση να διατηρήσουν τον έμπειρο, Γάλλο σέντερ φορ στο ρόστερ τους, αλλά τον ίδιο, να μην έχει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στο Βόρειο Λονδίνο.



Δυσκολεύει η παραμονή του Λακαζέτ στην Άρσεναλ!

Ένα ενενηντάλεπτο απέναντι στην Γουίμπλεντον, όντας μάλιστα αρχηγός της Άρσεναλ, ήταν αρκετό για να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικός είναι ο Αλεξάντερ Λακαζέτ για τους «κανονιέρηδες», ανεξάρτητα από την δυναμική του αντιπάλου.

Ο Γάλλος ήταν εξαιρετικός! Άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μοίρασε την ασίστ στο 2-0 του Σμιθ Ρόου, ενώ με την προσωπικότητα και τις κινήσεις του, αποτέλεσε τον βασικό πρωταγωνιστή της ομάδας του, στο 3 στα 3 των τελευταίων δύο εβδομάδων!

Παρόλα αυτά, όσο και αν ο Μικέλ Αρτέτα επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, εντούτοις ο Γάλλος δεν φαίνεται να θέτει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στην Άρσεναλ.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι, η τρέχουσα σεζόν αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο ως προς την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, αλλά ως στιγμής ο Λακαζέτ φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει, με την Μίλαν να παρακολουθεί τις εξελίξεις, για να «ξανακάνει» τον έμπειρο επιθετικό, συμπαίκτη του Ολιβιέ Ζιρού!

Δημήτρης Μανάκος