Carabao Cup: Εκτός με την Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Σίτι στον τέταρτο γύρο - κοντράρονται στο Λονδίνο Άρσεναλ και Λιντς!

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ζευγάρια προέκυψαν από την κληρωτίδα για την φάση των «16» του Carabao Cup, με την Μάντσεστερ Σίτι που κυριαρχεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο θεσμό να συναντά την Γουέστ Χαμ, και την Άρσεναλ να ατενίζει την οκτάδα, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιντς Γιουνάιτεντ! Απέναντι στην Πρέστον τίθεται αντιμέτωπη η Λίβερπουλ, την Μπέρνλι του Σον Ντάις αντιμετωπίζει η Τότεναμ, δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι στην Τσέλσι η Σαουθάμπτον!



Carabao Cup: Εκτός με την Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Σίτι στον τέταρτο γύρο - κοντράρονται στο Λονδίνο Άρσεναλ και Λιντς!

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνθήκη διαμορφώθηκε στο Carabao Cup, μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων που αφορούν τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με την Μάντσεστερ Σίτι που κυριαρχεί στο θεσμό τα τέσσερα τελευταία χρόνια να συναντά την Γουέστ Χαμ που απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και την Άρσεναλ να κοντράρεται με την Λιντς, με την πρόσφατη παράδοση να είναι υπέρ της.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουλβς στην διαδικασία των πέναλτι, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπέρνλι του Σον Ντάις που δεν έχει ξεκινήσει καλά στην τρέχουσα σεζόν, ενώ η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να έχει ευκολότερο έργο, απέναντι στην Πρέστον!

Τέλος, η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, η οποία φαντάζει σε ιδανική κατάσταση, συναντά την Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε ένα ματς που η «ζημιάρα» ομάδα του Χάσενχουτλ έχει αποδείξει πολλάκις πως εγκυμονεί κινδύνους!

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16» του Carabao Cup που θα αναμετρηθούν στις 25 Οκτωβρίου:

Τσέλσι – Σαουθάμπτον

Άρσεναλ – Λιντς

Στόουκ – Μπρέντφορντ

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι

Λέστερ – Μπράιτον

Μπέρνλι – Τότεναμ

ΚΠΡ – Σάντερλαντ       

Πρέστον – Λίβερπουλ

Δημήτρης Μανάκος