Θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο ο Χέντερσον

Η περιπέτεια του με τον Covid-19 δεν τον άφησε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και πλέον έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει ως δανεικός τον Ιανουάριο για να κερδίσει αγωνιστικά λεπτά.  



Θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο ο Χέντερσον

Μεγάλος άτυχος στη φετινή χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ντιν Χέντερσον που ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από τον κορονοϊό. Μάλιστα ο 24χρονος γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει καταφέρει να μπει ούτε καν σε μία αποστολή της ομάδας ενώ έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια με την Κ23.

Την ίδια ώρα, ο Νταβίντ Ντε Χεα έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη σεζόν για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με το τελευταίο του επίτευγμα να είναι η απόκρουση του πέναλτι του Νομπλ που χάρισε στη Γιουνάιτεντ τους 3 βαθμούς της νίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο Χέντερσον φέρεται να έχει ζητήσει να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο για να πάρει παιχνίδια και να μπει και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό για να επιστρέψει έτοιμος για την επόμενη σεζόν ώστε να διεκδικήσει την θέση του βασικού «πορτιέρε» των «κόκκινων διαβόλων».

Στράτος Μαρίνος