«Με τον Σαλάχ πίναμε καφέ και μου έλεγε πως ήθελε να γίνει αστέρας στη Λίβερπουλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φαίνεται πως πάντοτε είχε όνειρο να ζήσει την ατμόσφαιρα του «Άνφιλντ» και να κάνει τον κόσμο της Λίβερπουλ να τραγουδά τ' όνομά του, με τον Μίκα Ρίτσαρντς ν' αποκαλύπτει τις συζητήσεις που έκαναν παρέα όταν βρέθηκαν στην Φιορεντίνα. 



«Με τον Σαλάχ πίναμε καφέ και μου έλεγε πως ήθελε να γίνει αστέρας στη Λίβερπουλ»

Ο «Φαραώ» της Λίβερπουλ όταν επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ για ν' αποδείξει όλα εκείνα που δεν κατάφερε και δεν τον άφησαν να βγάλει στο χορτάρι την εποχή που βρέθηκε στην Τσέλσι, ήταν αποφασισμένος. 

Οι «κόκκινοι» τον απέκτησαν από τη Ρόμα και... βρήκαν τον άνθρωπό τους. Για την ακρίβεια, ακόμα έναν άνθρωπο που «κούμπωσε» τρομερά στο παζλ που φτιάχτηκε και με το οποίο ο σύλλογος έκανε την αντεπίθεσή του στους τίτλους, με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, της Πρέμιερ και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. 

Ο Μίκα Ρίτσαρντς τον είχε μαζί του στη Φιορεντίνα κι όταν έβγαιναν βόλτες στην Φλωρεντία, ο Σαλάχ του εκμυστηρευόταν ορισμένα από τα όνειρά του.

«Συνήθιζε να μου λέει στις βόλτες μας για καφέ, πως ήθελε να γίνει κάποια μέρα ένας αστέρας στη Λίβερπουλ...» έγραψε ο άλλοτε αμυντικός της Σίτι στη Daily Mail, βλέποντας πλέον που έχει φτάσει ο Αιγύπτιος και πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του Κλοπ. 

Κώστας Ζάλιαρης