Λίβερπουλ: Το ντεμπούτο του 16χρονου Γκόρντον και η βοήθεια στη Ντέρμπι!

Ο νεαρός μέσος της Λίβερπουλ, Κάιντε Γκόρντον αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής απέναντι στη Νόριτς απόψε για το Λιγκ Καπ, δίνοντας μία ανάσα στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε η Λίβερπουλ.



Λίβερπουλ: Το ντεμπούτο του 16χρονου Γκόρντον και η βοήθεια στη Ντέρμπι!

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεαρός Κάιντε Γκόρντον για τη Λίβερπουλ στον αποψινό αγώνα του Λιγκ Καπ απέναντι στη Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη. Ο μόλις 16 ετών μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής και να γράψει ιστορία για τους «ρεντς» αφού θα γίνει ένας από τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Γκόρντον αποκτήθηκε από τη Ντέρμπι το Φεβρουάριο έναντι 3,4 εκατ. ευρώ και κατάφερε να εντυπωσιάσει το Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ωστόσο, σε περίπτωση που αγωνιστεί απόψε, θα βοηθήσει έμμεσα την πρώην ομάδα του, τη Ντέρμπι Κάουντι που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Το deal που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες περιελάμβανε και ένα μπόνους 100.000 λιρών σε περίπτωση που ο Γκόρντον πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα των «κόκκινων» και σε περίπτωση που συμβεί απόψε η Ντέρμπι θα πάρει μια ανάσα από όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στράτος Μαρίνος