Μόγιες: «Δεν μετανιώνω που επέλεξα το Νομπλ για το πέναλτι»

Ο τεχνικός των «σφυριών» δεν έδειξε καθόλου μετανιωμένος για την απόφαση του να επιλέξει  τον Μαρκ Νομπλ να εκτελέσει το πέναλτι ερχόμενος από τον πάγκο, παρότι ο ρέκορντμαν της Γουέστ Χαμ αστόχησε από τα 11 βήματα.



Μόγιες: «Δεν μετανιώνω που επέλεξα το Νομπλ για το πέναλτι»

Κακές αναμνήσεις ήρθαν στα μυαλά των ¶γγλων φίλων της Γουέστ Χαμ όταν είδαν τον Μαρκ Νομπλ να αναλαμβάνει την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 90+3, χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στον αγώνα.

Ο αρχηγός των «σφυριών» ήταν ο εκλεκτός που ήρθε από τον πάγκο για να εκτελέσει το καθοριστικό πέναλτι που θα έδινε κατά πάσα πιθανότητα το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Γιουνάιτεντ, όμως βρήκε μπροστά του το Ντε Χέα και έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» έφυγαν από το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου με ένα μεγάλο «διπλό».

Ωστόσο, στις δηλώσεις του, ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν φάνηκε να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να επιλέξει τον 34χρονο μέσο για να εκτελέσει το καθοριστικό πέναλτι, παρότι η ομάδα του δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι.

«Επέλεξα τον Νομπλ από τον πάγκο και να εκτελέσει το πέναλτι γιατί ξέρω πόσο καλός είναι σε αυτό. Ο Μαρκ ήταν αρκετά γενναίος, το ήθελε και έτσι από αυτή την άποψη δεν έχει καμία ευθύνη. Θα ήμουν πιο απογοητευμένος με τον εαυτό μου αν δεν είχα πάρει την απόφαση και περνούσα στο ματς τον Νομπλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο 58χρονος τεχνικός.

 

Στράτος Μαρίνος