«Βιονικός» Μίλνερ στα 35 του χρόνια!

Ο Τζέιμς Μίλνερ μπορεί να μην παίρνει συχνά φανέλα βασικού όμως όταν το κάνει τρελαίνει τη στατιστική με τα εξωπραγματικά νούμερά του στα 35 του χρόνια.



«Βιονικός» Μίλνερ στα 35 του χρόνια!

Δεν προοριζόταν για βασικός, αλλά ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ ήταν έτοιμος να βοηθήσει όταν λίγη ώρα πριν το ματς με την Κρίσταλ Πάλας προέκυψε πρόβλημα με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Τζέιμς Μίλνερ κατάφερε για ακόμη μία φορά να σπάσει όλα τα κοντέρ των στατιστικών υπηρεσιών και να κερδίσει την πρωτιά σε πάρα πολλές κατηγορίες, όντας σχεδόν 36 ετών. Αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Άγγλος μέσος ήξερε ότι έπρεπε να τρέξει πολλά χιλιόμετρα για να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι της Λίβερπουλ. Και αυτό έκανε!

Στα 35 του χρόνια πραγματοποίησε 19 σπριντ ενώ έτρεξε 10,93 χιλιόμετρα, περισσότερα από όλους στο γήπεδο. Την πρωτιά είχε και σε άλλες κατηγορίες όπως οι επαφές με την μπάλα, με τον «Μίλι» να πραγματοποιεί 119 αλλά και 69 πάσες εκ των οποίων οι 40 στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Επιχείρησε 13 σέντρες ενώ πραγματοποίησε και 4 τάκλιν, αριθμοί που τον τοποθετούν και πάλι στην πρώτη θέση της λίστας.

Πλέον, βαδίζοντας στα 36 του χρόνια, ο Τζέιμς Μίλνερ μπορεί να βάλει τα γυαλιά ακόμη και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερες αντοχές από εκείνον. Αυτός όμως έχει το «know how» και ξέρει πώς να τρελαίνει τις στατιστικές.

 

Στράτος Μαρίνος