Σαντιό Μανέ: Σκόραρε για 9η συνεχόμενη φορά απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις!

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ κατάφερε να πραγματοποιήσει ο Σαντιό Μανέ με την φανέλα της Λίβερπουλ, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να φτάνει τα 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, και το 1/10 αυτών να έχει επιτευχθεί απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!  



Σαντιό Μανέ: Σκόραρε για 9η συνεχόμενη φορά απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις!

Πριν από την έναρξη της 5ης αγωνιστικής ο Σαντιό Μανέ ήθελε μόλις ένα γκολ για να καταφέρει να φτάσει στον αξιέπαινο αριθμό των 100 γκολ, με την φανέλα της Λίβερπουλ, σε όλες τις διοργανώσεις!

Στο πρόγραμμα έλεγε… Κρίσταλ Πάλας. Η αγαπημένη του αντίπαλος από όσες έχει αντιμετωπίσει σε ολόκληρη την καριέρα του, με την ευκαιρία του να υλοποιήσει τον στόχο του να γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, όταν το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά τέθηκε απέναντί του.

Έτσι και έγινε… Η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 και παρέμεινε αήττητη στην τρέχουσα σεζόν, ο Σαντιό Μανέ άνοιξε το σκορ, σε ένα γκολ που συμμετείχε και ο Κώστας Τσιμίκας, και το 99 έγινε… 100, με τον Σενεγαλέζο να «γράφει» μάλιστα ιστορία.

Πρόκειται άλλωστε για τον πρώτο ποδοσφαιριστή που σκοράρει απέναντι στον ίδιο αντίπαλο σε 9 διαδοχικές αναμετρήσεις! Ο Μανέ άλλωστε έχει βρει δίχτυα συνολικά 10 φορές απέναντι στην Πάλας, με το 1/10 των συνολικών του γκολ να επιτυγχάνεται απέναντί της!

Πλέον αναμένουμε την συνέχεια. Την επισημοποίηση της παραμονής του στο Λίβερπουλ, και την διατήρηση μίας παράδοσης που ξεκίνησε το 2016 και κρατά καλά… μέχρι και σήμερα!

Δημήτρης Μανάκος