Nόριτς: Ψάχνει το πρώτο τρίποντο στην Premier League μετά από 14 συνεχόμενες ήττες!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της μέχρι το… επόμενο, δίνει σήμερα η Νόριτς απέναντι στην Γουότφορντ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League, με τα «καναρίνια» να αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετά από 14 διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες!



Nόριτς: Ψάχνει το πρώτο τρίποντο στην Premier League μετά από 14 συνεχόμενες ήττες!

Μία ιδιαίτερη, πλην όμως κομβική αναμέτρηση, λαμβάνει χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο «Κάροου Ρόουντ» ανάμεσα στη Νόριτς και την Γουότφορντ, με την ομάδα του Χρήστου Τζόλη και του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος πιθανότατα θα απουσιάζει, να αναζητά το πρώτο της τρίποντο, στην επιστροφή της στην Premier League, αντιμετωπίζοντας την ομάδα, με την οποία κέρδισε μαζί την άνοδό της.

Η παράδοση δείχνει… Γουότφορντ, όπως άλλωστε και η ψυχολογία των δύο ομάδων. Τα «καναρίνια» δεν έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους ως στιγμής, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι στους γηπεδούχους, ανεξαρτήτου έδρας ή κατηγορίας!

Το εν λόγω στατιστικό βεβαίως είναι δυνατό να λειτουργήσει ευεργετικά για το σύνολο του Ντάνιελ Φάρκε, το οποίο θα κληθεί να «σπάσει» και το αρνητικό σερί των 14 συνεχόμενων ηττών στην Premier League!

Τελευταία νίκη της Νόριτς άλλωστε ήταν το 1-0 απέναντι στην Λέστερ τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ αν θέλουμε να βρούμε την πιο πρόσφατη φορά που η Νόριτς σκόραρε αλλά έμεινε στην ισοπαλία, πρέπει να ανατρέξουμε στην πρώτη ημέρα του ίδιου έτους (1η Ιανουαρίου) όπου η Κρίσταλ Πάλας, στο ίδιο γήπεδο, είχε φύγει με τον έναν βαθμό στις «αποσκευές» της!

Δημήτρης Μανάκος