Νιούκαστλ: Δεν σκόραρε απέναντι στη Λιντς στο δεύτερο ημίχρονο, για πρώτη φορά από το 2009!

Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η Νιούκαστλ, η οποία αν και παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη στην 5η αγωνιστική της Premier League, εντούτοις έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Λιντς, δίχως να μπορέσει να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, όπως άλλωστε συνηθίζει…



 Νιούκαστλ: Δεν σκόραρε απέναντι στη Λιντς στο δεύτερο ημίχρονο, για πρώτη φορά από το 2009!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η Νιούκαστλ στην φετινή Premier League, με τις «καρακάξες» να μην έχουν καταφέρει να «γευτούν» την χαρά της νίκης ως στιγμής, μετρώντας παράλληλα μόλις δύο ισοπαλίες στα πέντε ενενηντάλεπτα που έχουν κληθεί να δώσουν.

Κάπως έτσι, και η προσπάθειά τους απέναντι στη Λιντς δεν στέφθηκε από επιτυχία, παρά το γεγονός πως η ισοφάριση των γηπεδούχων στο φινάλε του πρώτου μέρους, αναπτέρωσε τις ελπίδες τους, καθώς στο… καλό τους δεύτερο ημίχρονο, άπαντες ήλπιζαν πως θα καταφέρει να βρει ένα γκολ νίκης.

Αυτό άλλωστε συνέβη και στα 6 προηγούμενα παιχνίδια της Νιούκαστλ απέναντι στη Λιντς, ανεξαρτήτου έδρας και αποτελέσματος. Πέρυσι, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν αλλά ισοφάρισαν στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με τον Αλμιρόν, ενώ και στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων, από το 2009 και έπειτα, η Νιούκαστλ δεδομένα πανηγύριζε στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρά ταύτα, η τρέχουσα σεζόν φαίνεται πως «έσπασε» από νωρίς ακόμη μία παράδοση, με τη Νιούκαστλ να βγαίνει ζημιωμένη και τον Στιβ Μπρους να καλείται να διαφοροποιήσει άμεσα την κατάσταση!

Δημήτρης Μανάκος