Τάμι Έιμπραχαμ: Σκόραρε μετά από 17 μήνες στην Ευρώπη και χαμογελάει ξανά!

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 1,5 χρόνο, και στο πλάι του Ζοσέ Μουρίνιο χαμογελάει ξανά!



Τάμι Έιμπραχαμ: Σκόραρε μετά από 17 μήνες στην Ευρώπη και χαμογελάει ξανά!

Δύσκολη ήταν η περίοδος που βίωσε Τάμι Έιμπραχαμ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η παραμονή του στην Τσέλσι ήταν αμφίβολη, ο ποδοσφαιριστής επιθυμούσε να αποχωρήσει από τους «μπλε» και το ντόμινο των εξελίξεων που αφορούσαν τους Ρομέλου Λουκάκου και Έντιν Τζέκο, έφεραν τον Άγγλο επιθετικό στην Ρόμα.

Εκεί άλλωστε ο Ζοσέ Μουρίνο έδειξε να τον πιστεύει. Ήρθε σε επαφή μαζί του, όταν η Άρσεναλ επιχείρησε να τον «κλέψει» από τους Ιταλούς, τον έπεισε στις διαπραγματεύσεις που έλαβαν χώρα και τον έκανε δικό του για την επόμενη τριετία, λέγοντας του πως θα καταφέρει να τον αναδείξει στον βασικό επιθετικό της ομάδας.

Και έτσι φαίνεται πως γίνεται. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας άλλωστε ο 23άχρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, και για πρώτη μετά από 17 μήνες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Το χαμόγελό του δεν θα μπορούσε να «κρυφτεί». Ο Έιμπραχαμ πέτυχε, όπως και στο ματς της Τσέλσι στο Champions League απέναντι στην Ρεν (3-0) πριν από 1,5 χρόνο, το «κερασάκι» στην τούρτα, και η πορεία του στην Ιταλία, ως στιγμής βαίνει ιδανικά!

Δημήτρης Μανάκος