Λέστερ: Πρώτη απώλεια σε πρεμιέρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά από πέντε χρόνια και τρία παιχνίδια!

Την πρώτη της απώλεια σε πρεμιέρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης γνώρισε η Λέστερ από τη Νάπολι στο «Κινγκ Πάουερ», με τις «αλεπούδες» να προηγούνται με 2-0, αλλά να μην καταφέρνουν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, χάνοντας τη νίκη στο 87ο λεπτό!



Λέστερ: Πρώτη απώλεια σε πρεμιέρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά από πέντε χρόνια και τρία παιχνίδια!

Μία απρόσμενη απώλεια βαθμών, αναλογικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και την παράδοση που την διέπει, γνώρισε η Λέστερ απέναντι στη Νάπολι, στην πρώτη αγωνιστική του Europa League, με τις «αλεπούδες» να προηγούνται με 2-0, αλλά να ισοφαρίζονται στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε δύο γκολ του Οσιμέν.

Κάπως έτσι, η τρίτη πρεμιέρα της Λέστερ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν κρίθηκε επιτυχημένη για πρώτη φορά, μιας και στις δύο προηγούμενες είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη, δίχως μάλιστα να δεχθεί και γκολ.

Το πρώτο της τέρμα στην Ευρώπη επετεύχθη τον Σεπτέμβριο του 2016 από τον Ολμπράιτον, ενώ το πιο πρόσφατο γκολ της σηματοδότησε την επιστροφή του Χάρβεϊ Μπαρνς στα γκολ μετά από επτά μήνες.

Παρόλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίο η Νάπολι «δραπέτευσε» από το «Κινγκ Πάουερ» με το 2-2 μόνο δυσαρέσκεια προκαλεί στον Μπρένταν Ρότζερς, με τη Λέστερ πλέον να μετρά δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία, σε Premier League και Europa League!

Συμπτωματικά μάλιστα, στην πρώτη σεζόν της μετά… Μόργκαν εποχής η Λέστερ έχει διατηρήσει το «μηδέν» μόλις μία φορά, ενώ δέχθηκε δύο γκολ για πρώτη φορά μετά την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν!

Δημήτρης Μανάκος