Η απάντηση του Πεπ στους οπαδούς: «Δεν θα απολογηθώ για κάτι που δεν είπα»

Την απάντηση του στα όσα ειπώθηκαν από το γενικό γραμματέα του επίσημου συνδέσμου φιλάθλων της Σίτι, Κέβιν Πάρκερ, έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχετικά με τον κόσμο στις εξέδρες του Έτιχαντ.



Η απάντηση του Πεπ στους οπαδούς: «Δεν θα απολογηθώ για κάτι που δεν είπα»

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσαν οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου φιλάθλων των «πολιτών» απάντησε στα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός λέγοντας του «μείνε στην προπονητική» καθώς πιστεύει πως δεν έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο τεχνικός της Σίτι.

Από τη μεριά του, ο Γκουαρδιόλα τόνισε πως τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν και δεν θα απολογηθεί για όλα όσα είπε μετά τη νίκη με τη Λειψία.

«Είπα εγώ ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου; Δεν θα απολογηθώ για κάτι που δεν είπα. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι χρειαζόμαστε ώθηση.  Δεν έχει σημασία πόσοι άνθρωποι θα έρθουν αλλά τους προσκαλώ για να απολαύσουν το παιχνίδι και να μας βοηθήσουν. Αν δεν μπορείτε, τότε μην έρθετε», ήταν η απάντηση του 50χρονου τεχνικού.

Στράτος Μαρίνος