Ούτε ο Αγιόθε ούτε το προβάδισμα κατάφεραν να δώσουν τη νίκη στη Λέστερ!

Η Λέστερ «αυτοκτόνησε» στο παιχνίδι με τη Νάπολι για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων και ισοφαρίστηκε με δύο γκολ του Όσιμεν, παρά τους καλούς οιωνούς που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.



Ούτε ο Αγιόθε ούτε το προβάδισμα κατάφεραν  να δώσουν τη νίκη στη Λέστερ!

Λέστερ και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι με γκολ, αποβολή και ένταση στην κερκίδα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η Λέστερ, ωστόσο,  δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι, όλοι οι οιωνοί ήταν με το μέρος της.

Οι «αλεπούδες» βρήκαν γκολ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 9ο λεπτό με τον Αγιόθε Πέρεθ να νικάει τον Οσπίνα και να δίνει ελπίδα στους φίλους της ομάδας. Το γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού ήταν μισή νίκη για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς καθώς όποτε βρίσκει δίχτυα, η Λέστερ πάντοτε κερδίζει όμως αυτή τη φορά δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι «αλεπούδες» βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 64’ όμως ούτε με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μάλιστα, αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβριο του 2016 όταν σε αγώνα του EFL Cup είχαν προηγηθεί με 2-0 απέναντι στην Τσέλσι  ωστόσο οι «μπλε» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και με δύο ακόμη γκολ στην παράταση έφυγαν νικητές από το Κινγκ Πάουερ.

Στράτος Μαρίνος