«Αυτοκτόνησε» η Λέστερ, που προηγήθηκε με 2-0 και έχασε τη νίκη τρία λεπτά πριν το τέλος!

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Λέστερ για 65 αγωνιστικά λεπτά, όμως δύο στιγμές απερισκεψίας και έλλειψης συγκέντρωσης ήταν αρκετές για να της στερήσουν τη νίκη. Το 2-0 έγινε 2-2, το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς απώλεσε την ψυχραιμία του, και η πρώτη γκέλα σε πρεμιέρα στην σύγχρονη ιστορία της είναι γεγονός!



«Αυτοκτόνησε» η Λέστερ, που προηγήθηκε με 2-0 και έχασε τη νίκη τρία λεπτά πριν το τέλος!

Την καλύτερη της εμφάνιση, σε όλες τις αναμετρήσεις που έχει ως στιγμής δώσει, πραγματοποιούσε η Λέστερ για 65 αγωνιστικά λεπτά απέναντι στη Νάπολι, με τους ποδοσφαιριστές του Μπρένταν Ρότζερς να διατηρούν την μπάλα στην κατοχή τους, να πετυχαίνουν δύο γκολ και να δείχνουν πως το υπέρ τους 2-0, θα ήταν ικανό για να τους εξασφαλίσει μία τρίτη διαδοχική νίκη, σε πρεμιέρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Και όμως… Ο Αγιόθε Πέρεθ αν και σκόραρε για 8ο διαφορετικό ματς, δεν πανηγύρισε τη νίκη για πρώτη φορά στο διάστημα παρουσίας του στις «αλεπούδες», ενώ και το πρώτο γκολ του Χάρβεϊ Μπαρνς μετά τον Φεβρουάριο, δεν μπόρεσε να συνδυαστεί με νίκη!

Ο τρόπος μάλιστα είναι εντυπωσιακός! Αρχικά ο Οσιμέν μείωσε στο 79ο λεπτό, η Λέστερ αγχώθηκε, οπισθοχώρησε αρκετά, και η Νάπολι στην 21η υποψία ευκαιρίας που δημιούργησε, μπόρεσε να ισοφαρίσει, και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή!

Το 2-2 «τιμά» τη Νάπολι, η οποία έψαξε και τρίτο γκολ μετά την αποβολή του Ν΄Ντίντι στο 93Ά και απογοητεύει τις «αλεπούδες», με την Λέστερ να μην καταφέρνει για πρώτη φορά να κερδίσει σε πρεμιέρα, έπειτα από δύο συνεχόμενες επιτυχημένες προσπάθειες σε μία πενταετία!

Δημήτρης Μανάκος