Τραβάει ζόρια η Τότεναμ... (vids)

Δύσκολη η αποστολή της μεν, ωστόσο, η Τότεναμ δείχνει ότι ακόμα και στο Conference League θα πρέπει να ιδρώσει πολύ αν θέλει να κάνει κάτι αξιόλογο. Στην πρεμιέρα των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης, τα «σπιρούνια» είδαν την Ρεν να κάνει ανατροπή στο σκορ, όμως, πήραν τον βαθμό με το τελικό 2-2 στη Γαλλία...  



Τραβάει ζόρια η Τότεναμ... (vids)

Η Τότεναμ όσο καλά ξεκίνησε στο παιχνίδι και όσο τυχερή ήταν με τον τρόπο που άνοιξε το σκορ, άλλο τόσο απέτυχε ν' αποκτήσει άνεση στο ματς και να δείξει ανώτερη της αντιπάλους της επί γαλλικού εδάφους στην έναρξη του UEFA Conference League.

Τα «σπιρούνια» στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης βρέθηκαν να προηγούνται με το αυτογκόλ του Μπαντέ που μπήκε στην τροχιά ενός γεμίσματος από τον Μόουρα για να στείλει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεν.

Οι Γάλλοι δεν άφησαν την αναποδιά να τους επηρεάσει, αντέδρασαν, πήραν τη μπάλα και κατάφεραν με ένα έξυπνο σουτ του Τάιτ στο 23' να φέρουν το ματς στα ίσια για το 1-1.

Για να έρθει τελική προς την αντίπαλη εστία έπρεπε να φτάσει το πρώτο μέρος προς το τέλος του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Νούνο Σάντο προσπάθησε να βγάλει επιτέλους δύναμη στο χορτάρι και να πάρει ρόλο αφεντικού, προκειμένου να βρει και τα γκολ της νίκης.

Παρ' όλα αυτά, η Ρεν ήταν εκείνη που βρήκε δίχτυα στο 71ο λεπτό, με τον Λαμπόρντε να παίρνει το «ριμπάουντ» ασταθούς απομάκρυνσης του Γκολίνι, γράφοντας το 2-1.

Ευτυχώς για τους Λονδρέζους η απάντηση ήταν άμεση από σέντρα του Ντόχερτι, μια κόντρα στην άμυνα και ένα πλασέ του Χόιμπιεργκ που είχε προωθηθεί για το τελικό 2-2 στο 76ο λεπτό.

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, η Φίτεσε πέρασε από την έδρα της Μούρα με το τελικό 2-0.

Η βαθμολογία του 7ου γκρουπ μετά την 1η αγωνιστική:

1.Φίτεσε 3

2.Τότεναμ 1

3.Ρεν 1

4.Μούρα 0

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης