Μάντσεστερ Σίτι: Επόμενη αντίπαλος η «αγαπημένη» Σαουθάμπτον για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Την στήριξη του κόσμου της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για την 5η αγωνιστική της Premier League απέναντι στην Σαουθάμπτον, με τον Καταλανό προπονητή να προειδοποιεί για την κούραση της ομάδας του, αλλά τους «πολίτες» να συνηθίζουν να ξεπερνούν εύκολα το εμπόδιό της.



Μάντσεστερ Σίτι: Επόμενη αντίπαλος η «αγαπημένη» Σαουθάμπτον για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να μην έχει το απόλυτο στην Premier League, μιας και ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Τότεναμ με 1-0, όμως η αντίδραση που κατάφερε να βγάλει μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή.

Δεν δέχθηκε ξανά γκολ στο πρωτάθλημα, «τρίτωσε» τις νίκες της στην Premier League μετά την διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων, σκορπώντας στους… πέντε ανέμους την Άρσεναλ (5-0), ενώ και στην πρεμιέρα του Champions League ήταν εξαιρετική, σκοράροντας έξι γκολ για 13η φορά στα 301 ματς με τον Πεπ στον πάγκο της.

Πλέον, ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία την συνέχεια, με τον έμπειρο προπονητή πάντως να ζητά την στήριξη του κόσμου της, μιας και η κούραση είναι εμφανής. Από την άλλη πάντως, η παράδοση είναι με το μέρος της Μάντσεστερ Σίτι, όταν η Σαουθάμπτον την συναντά και βλέπει στην άκρη του πάγκου της τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Έντεκα παιχνίδια, καμία ήττα για την Σίτι στο «Έτιχαντ», 27 γκολ υπέρ της, και μία μόλις ήττα, πέρυσι στο «Σεντ Μέρις»! Παράλληλα, οι «πολίτες» έχουν δεχθεί μονοψήφιο αριθμό τερμάτων (9), ενώ η μοναδική ισοπαλία των δύο ομάδων ήρθε στην πρώτη αναμέτρησή τους, πριν από μία πενταετία.

Έχει λοιπόν λόγο να αγχώνεται ο Πεπ για το επικείμενο παιχνίδι απέναντι στην… αγαπημένη του Σαουθάμπτον; Η παράδοση λέει όχι, αλλά ο ίδιος είναι ρεαλιστής. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος